embleem
terug naar overzicht

Tuinaanleg

Uw persoonlijke ontwerp voldoet aan al uw verwachtingen. Door ons vakmanschap leggen wij uw tuin tot in perfectie aan. Daarna kunt u genieten van uw droomtuin.

Wij leggen uw volledige tuin aan en beschikken over de benodigde kennis van bestratingen, houtwerk & buitenverblijven, verlichting en beplanting.

Samen kiezen we de materialen die u in uw tuin wilt hebben. Daarbij gaan we voor hoge kwaliteit en adviseren we u bij de verschillende opties waarbij de mogelijkheden onbegrensd zijn.

Bij de aanleg van de tuin zijn we flexibel en bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Bestratingen

De materialen die gebruikt worden dragen bij aan de uitstraling van de tuin. Daarom gebruiken wij exclusieve en hoogwaardige materialen. Denk aan prachtige keramische tegels of gebakken waaltjes, de mogelijkheden zijn onbegrensd.

Vakkundig leggen wij de bestrating aan, onze handtekening is een fijne afwerking en een strak resultaat.

Houtwerk & buitenverblijven

Onze buitenverblijven worden ambachtelijk op maat gemaakt. Omdat het houtwerk op maat gemaakt is zijn de mogelijkheden eindeloos en het resultaat uniek. Voor het interieur van uw buitenverblijf of terras kunt u ook bij Florade Tuinen terecht. Wij maken op maat gemaakte meubels van hoogwaardige materialen die perfect aansluiten.

Verlichting

Verlichting geeft verdieping in uw tuin. Door de juiste onderdelen van uw tuin te verlichten geniet u ook ’s avonds optimaal van uw tuin. Ons vakkundig gebruik van materiaal geeft een gebruiksvriendelijk resultaat waarbij u geen omkijken meer heeft naar uw verlichting.

Beplanting

De beplanting geeft invulling aan uw tuin. Een juiste keuze in bomen, struiken, planten en bloemen maken uw tuin bijzonder.

Onze beplanting zorgt ervoor dat uw droom tot bloei komt in elk seizoen.